Bedste prisgaranti

Vi ønsker, at du skal betale den lavest mulige pris for dit hotel. Hvis du finder et hotelværelse til en lavere online-pris, efter du har bestilt på et rejsesite, der er anført på Hoteloogle.dk, refunderer vi forskellen, forudsat at denne lavere sats er tilgængelig på:

- Andre end de websites, der er til rådighed for bestilling på Hoteloogle.dk, og
- Andre end det officielle hotelsite, der er tilgængeligt på hotellets side på Hoteloogle.dk, via det“officielle website” link

Du skal kontakte os inden 24 timer for at din reservation er berettiget til prisgarantien.

Betingelser for prisgarantien:

1- Den lavere pris skal kunne ses på det website, der ikke deltager i sammenligningen hos Hoteloogle.dk.

2- Du have bestilt værelset gennem den billigste leverandør gennem Hoteloogle.dk.

3- Eftersom hotelpriser ofte ændrer sig, kan du kontakte os på rateguarantee@datahc.com inden for 24 timer efter du har købt dit hotelværelse fra den udbyder, som har den billigste pris på Hoteloogle.dk. Din e-mail skal indeholde følgende oplysninger: dit navn, reservationsnummer, kopi af bekræftelse på e-mail/billet og website, hvor den billigere pris er fundet.

4- Garantien er ikke gældende for reservationer foretaget samme dag.

5- Garantien gælder kun i forbindelse med lavere priser, der kan opnås ved online bestilling. Den lavere pris skal kunne bestilles online, når vi vurderer dit krav inden for en periode på 24-timer.

6- Den lavere pris skal kunne findes online på det samme hotel, samt et lignende værelse, som er bestilt gennem den billigste leverandør gennem Hoteloogle.dk og have samme datoer for ankomst- og afrejse, samt have de samme betingelser for reservation.

7- Den lavere pris skal være i samme valuta.

8- Hoteloogle.dk refunderer kun prisdifferencen mellem den pris, der er fundet gennem den billigste udbyder hos Hoteloogle.dk, og den lavere pris, hvis din reservation gennem Hoteloogle.dks udbyder er gennemført og ikke er annulleret eller omfattet af no-show.

9- "Bedste prisgaranti" gælder ikke for værelser, der er bestilt gennem eller i forbindelse med medlemspriser, hyppige ophold, loyalitetspoint-, og andre rabatter eller kampagner på det hotel, hvor bestillingen er foretaget. Garantien gælder ikke for lavere priser, som kan opnås gennem uigennemskuelige steder, hvor navnet på det pågældende hotel ikke er kendt før efter bestillingen.

10- Hvis dit krav bliver accepteret, bliver tilbagebetalingen af prisdifferencen realiseret inden for 30 dage efter afrejsedatoen for din reservation hos den billigste udbyder hos Hoteloogle.dk.

11- Betalingen kan foretages til PayPal-konti.